Pensioenen

Hard werken doen we allemaal, voldoende geld overhouden om nu leuke dingen te kunnen doen willen we ook allemaal. Uiteindelijk zijn het allemaal keuzes, maar dan willen we wel kunnen kiezen.Als we straks met pensioen gaan hebben we tijd genoeg, maar ook geld genoeg om leuke dingen te doen? Op uw pensioendatum constateren dat u wel heel erg veel terugvalt in inkomen is erg zuur en in ieder geval te laat. Er zijn verschillende manieren om met belastingvoordelen uw pensioen aan te vullen.Heeft u salarisverhoging gehad of bent u van baan verwisseld? Dan is het zeer verstandig om ook eens naar uw pensioen te kijken. Bij Brabant adviesgroep zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen uw persoonlijke situatie en wensen vertalen in een passend advies.

Wij zijn WFT gecertificeerd pensioenadviseur en adviseren onze zakelijke relaties betreffende de pensioenregelingen op declaratiebasis. De advieskosten worden bij u in rekening gebracht door middel van een afgesproken uurtarief.

Op overeenkomsten inzake pensioenadvisering zijn onze Algemene voorwaarden pensioenadviering van toepassing. Deze zijn hier te downloaden. Ervaar onze dienstverlening zelf. Maak een afspraak met onze pensioenadviseur?
Prettig geregeld heet dat en daar staan wij voor.U kunt geheel vrijblijvend uw vragen stellen en/of een afspraak maken.
 
 

Wilt u meer weten over:
pensioengat
salarisstijging
koopsompolis
lijfrente
gouden handdruk