Hypotheken

Een hypotheek is vaak nodig om een eigen huis te kunnen kopen. Hoe hoog kan en mag uw hypotheek zijn? Welke risico’s kunt of wilt u dragen? Wat is in uw situatie fiscaal gezien het voordeligst?

Statistisch gezien hebben we momenteel te maken met een lage hypotheekrente. Dit is zeer gunstig voor huizenkopers, maar mogelijk is het ook voor u interessant om uw huidige hypotheek over te sluiten waardoor u honderden euro’s per maand kunt besparen.Welke hypotheekvorm is dan het beste voor u? Kunt u gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie?Allemaal vragen die van invloed zijn op uw keuze. Bij Brabant adviesgroep zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen uw persoonlijke situatie en wensen vertalen in een passend advies. Vervolgens verzorgen wij het hele traject voor u. Van het begeleiden van de hypotheekofferte tot het passeren van de hypotheekakte bij het notariskantoor. Ook daarna houdt onze service niet op!

Om aan een hoge standaard te kunnen voldoen en de kwaliteit te waarborgen, is ons kantoor gecertificeerd als Erkend hypotheekadviseur. Ook zijn wij in het bezit van de vereiste vergunningen.

Een goed advies is niet gratis!    Als u een nieuwe woning aankoopt of uw hypotheek eens tegen het licht wilt houden, wilt u een onafhankelijk en passend advies. Een advies dat is afgestemd op uw wensen maar ook op uw mogelijkheden. Wij vinden het een normale zaak dat voor een goed advies een passende beloning geldt. Wij spreken graag vooraf met u over onze beloning en leggen dit ook graag vast in een opdrachtbevestiging. Voor alle details omtrent onze dienstverlening en beloning verwijzen u graag naar ons dienstverleningsdocument. Deze kunt u downloaden op onze pagina downloads.

Prettig geregeld en transparant heet dat en daar staan wij voor!

U kunt geheel vrijblijvend uw vragen stellen en/of een afspraak maken.